Avui comença la Setmana de l'Àlbum!

 


¡ÂLBUM! és una associació que uneix 23 editorials independents per donar visibilitat i rellevància social a l'àlbum il·lustrat com a gènere literari i artístic imprescindible per construir una societat amb esperit lliure i literari amb propostes desenvolupades conjuntament amb llibreries, biblioteques i escoles. 

Trobareu més informació sobre els seus projectes i activitats a la Pàgina web de l'Associació Àlbum.

Avui comença la quarta edició d'un dels seus projectes estrella, la "Setmana de l'àlbum", un festival literari d'àmbit estatal que es centra en el llibre àlbum i promou activitats per a tots els públics a llibreries, escoles i biblioteques arreu de l'Estat. 

El tema d'aquesta quarta edició és "la veu de l'àlbum" i es  durà a terme des d'avui, divendres 6 fins al 15 de novembre amb activitats presencials i virtuals. 

Consulteu aquí el Programa d'activitats de la Setmana de l'Àlbum

Us animem a fer-hi un cop d'ull!

Una de les activitats que hi trobareu, destinades a públic adult, és: "¡De eso no se habla! Álbum y política" una conversa entre editors i editores amb Piu Martínez, Pablo Larraguibel, Fernando Diego García i Patric de San Pedro (de les editorials Ekaré, Libros del Zorro Rojo i Takatuka) el dimecres 11 de novembre a les 19:30h en format online. Amb la presència de la llibreria Synusia (Web) de Terrassa com a llibreria convidada. 

Ahir al matí, a l'espai de llibres dels dijous de l'Anna Guitart i el David Guzmán dins el programa el Matí de Catalunya Ràdio, van presentar la setmana de la ma de l'editor de l'editorial Thule, que forma part de l'associació, i de l'autora i il·lustradora Aina Bestard. 

Podeu recuperar aquesta més que interessant conversa aquí (a partir del minut 8).



Comentaris

Entrades populars