Escriviu a la biblioteca!

La Biblioteca de l'escola està oberta a tota la comunitat educativa, és per això que anem obrint nous canals perquè infants, mestres i famílies estigueu informats del què estem fent però també perquè us pugueu posar en contacte amb nosaltres. 

Els nens i nenes de la comunitat de petits (talp, llúdriga, cabirol i isard) visiten la biblioteca un cop al mes per gaudir plegats d'un conte, un àlbum o una història. A poc a poc, amb aquestes visites coneixen una mica més què és i com és la biblioteca de l'escola i poden explicar-nos què estan investigant a l'aula per si des de la biblioteca els podem acompanyar. 

Els infants de primer fins a sisè, cada setmana o cada quinze dies, fan ús del servei de préstec de llibres de la biblioteca de l'escola amb les caixes "la biblioteca a l'aula". A més, tenen una capsa personalitzada a l'aula per comunicar-se directament amb la biblioteca. Mitjançant unes butlletes poden anotar els llibres que els agradaria llegir o deixar reservats les setmanes següents. 

Però ara, a més a més, comptem amb dues finestres més per mantenir-nos en contacte:

una bústia a l'exterior de la biblioteca perquè mestres i infants hi puguin deixar els seus comentaris, suggeriments de compra, demandes d'informació...




- un correu electrònic (biblioteca@laroda.cat) perquè també ens pugueu escriure des de casa

Des del mes d'octubre, a més, teniu la possibilitat de consultar des de les aules o des de casa quins llibres tenim a la biblioteca de l'escola. A l'inici del blog on trobeu el missatge de benvinguda hi ha l'enllaç perquè pugueu accedir al nostre catàleg. Podeu fer les vostres cerques per títol, autor, editorial o matèria. 



Seguim en contacte!

 


Comentaris

Entrades populars