Engeguem les visites a la biblioteca!




A principi de curs us explicàvem que havíem engegat el projecte "la Biblioteca a l'aula" per poder continuar oferint el servei de préstec de llibres pels infants de les comunitats de mitjans i grans. El trimestre passat també vam arrencar el projecte "la Biblioteca Viscuda", l'espai de narració de contes i de tertúlia literària a la biblioteca amb els infants de P4 i P5 de la comunitat de petits.

Avui estem encantades de poder-vos explicar que el divendres de la setmana passada, 22 de gener, vam començar les visites i activitats de mediació a la biblioteca amb els nois i noies de primària. 

Els nois i noies de la classe Carrereta de 6è han estat els afortunats que han inaugurat aquest projecte de mediació lectora

Durant aquest curs i degut a l'excepcionalitat del moment derivada de la pandèmia i de les restriccions per fer-hi front, cada grup-classe podrà fer una única visita a la biblioteca acompanyada d'una activitat de mediació literària. Amb aquesta iniciativa pretenem continuar fent present la biblioteca de l'escola en el dia a dia dels nois i noies. 

Amb el grup Carrereta divendres vam gaudir d'una estona tranquil·la envoltats de llibres per parlar sobre literatura. 

Tornar a sentir els nois i noies omplir la biblioteca i compartir una estona de qualitat per parlar d'allò que llegim, d'allò que fa que un llibre ens agradi o ens enganxi o de com ens recomanem els uns als altres les obres dona un gran sentit a la tasca de la biblioteca escolar.

Moltes gràcies per l'estona Carrereta!

Albereny, us esperem aquest divendres!






Comentaris

Entrades populars