El col·lectiu de narradors i narradores orals de Terrassa ‘Vet aquí que’ penja contes narrats al seu canal de YouTube


L'Associació Vet Aquí Que va néixer l’any 2016 gràcies a l’impuls de quatre persones que volien promoure la narració oral a Terrassa. Des de llavors no han parat de promoure activitats a la ciutat i ja són 13 persones a l’associació. Es tracta d'un col·lectiu que aplega els narradors i narradores orals de la ciutat. 

Un dels projectes més importants del col·lectiu és la celebració, cada any, del 20 de març, Dia Mundial de la Narració Oral 

Ara conviden a petits i grans a gaudir dels contes narrats per ells i elles que aniran penjant al seu canal de Youtube. Es tracta d'una iniciativa que ja van iniciar durant les festes de Nadal, però que amplien ara. Des d'aquest febrer, cada primer i tercer cap de setmana de mes publicaran un conte nou narrat cada vegada per un dels narradors i narradores que formen part del col·lectiu. 

Si teniu ganes de descobrir els seus contes i històries els trobareu aquí:

Vet Aquí Que (Youtube)


Aquest cap de setmana passat van estrenar-se amb la narració de L'ovelleta que va venir a sopar a càrrec de la Marta Martí, membre del col·lectiu i bibliotecària infantil de la Biblioteca Central de Terrassa.




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars