Uns dies d'allò més literaris

Aquests 15 dies de finals de març i principis d'abril son dels més literaris de l'any potser ja ens serveixen per anar escalfant motors per l'arribada de Sant Jordi, la gran festa del llibre i la literatura. Son dies per celebrar la literatura i la cultura i evidentment a la biblioteca de l'escola ens encanta!

I per què us ho diem? Mireu:

20 de març Dia de la Narració Oral

21 de març Dia de la Poesia

27 de març Dia del Teatre

2 d'abril Dia de la Literatura Infantil i Juvenil

Us convidem a commemorar-los en família aprofitant aquests dies de parada escolar. 

Com? Us deixem algunes propostes:

Per celebrar la narració oral:

El col·lectiu de narradors i narradores orals de Terrassa Vet Aquí Que cada any organitzen una bona festa a totes les biblioteques de la ciutat. Aquest any com que no s'hi podien trobar presencialment, ho han celebrat narrant contes i històries en un vídeo que podeu trobar penjat al seu canal de Youtube. 

Vet Aquí Que Dia Internacional de la Narració Oral


Per celebrar la poesia:

Cada 21 de març, les biblioteques s'omplen de versos i poesia. Al portal infantil de la xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Gènius, us han preparat un gran recull de propostes i recomanacions per poder continuar celebrant la poesia cada dia. Entreu a Gènius Poesia i a gaudir!

Per celebrar el teatre:

De quina manera podem celebrar el teatre? Doncs anant-hi! 

Què hi ha programat a la ciutat? Ho podeu consultar a Terrassa Arts Escèniques


Per celebrar la literatura infantil i juvenil:

Podeu visitar una de les sis biblioteques públiques que tenim a la ciutat per trobar aquella lectura que et vingui més de gust llegir. Si us heu escapat uns dies de la ciutat, també podeu explorar el poble o la ciutat que tingueu més a propi i descobrir si hi ha biblioteca!

Podeu informar-vos d'adreces i horaris a Biblioteca Virtual

O us podeu apropar a la vostra llibreria de proximitat i començar a tafanejar llibres, sempre podeu ampliar una mica la vostra biblioteca familiar o personal o començar a triar una lectura especial per Sant Jordi!


Des de la biblioteca de l'escola us desitgem que gaudiu tant com pugueu d'aquests dies i us animem a viatjar lluny, sense haver-vos de bellugar gaire, amb la narració oral, la poesia, el teatre i els llibres! 

Ens veiem a la tornada!




Comentaris

Entrades populars