Qui l'encerta, l'endevina!


S’acosta Sant Jordi i, pels volts d'aquesta data, com ja sabeu, des de la comissió de biblioteca sempre ens agrada proposar-vos algun joc o activitat que tingui a veure amb la lectura.

A partir del 12 d’abril trobareu al vestíbul, taulells informatius i passadissos de l’escola diferents endevinalles. Cada dos dies anirem canviant aquestes endevinalles. Cada infant haurà d’omplir una graella, que cada tutor/a haurà donat prèviament a la seva classe, amb les respostes. Cada comunitat (Petits, Mitjans i Grans) tindrà un total de quatre endevinalles.

D’altra banda, les endevinalles també seran publicades en el bloc de la biblioteca de l’escola https://bibliotecaescolalaroda.blogspot.com/, però haureu d’estar molt atents i atentes perquè les anirem traient segons toqui una o altra.

Aquest curs, però, incorporem una novetat, i és que podrà participar-hi una quarta comunitat: “Més grans encara”. És a dir, famílies, mestres, monitors/es…, això és, totes aquelles persones que siguin “més grans encara”, però que no formen part de cap comunitat d’alumnes.

El 21 d’abril hi haurà tres bústies al vestíbul i els infants podran anar ficant les seves respostes, cadascú a la seva bústia corresponent.  Concretament, la comunitat “Més grans encara” no introduirà les respostes en cap bústia, sinó que podrà participar introduint les respostes en un google forms que publicarem al bloc de la biblioteca.

El 22 d’abril, un dia abans de Sant Jordi, tindrà lloc el sorteig. Obrirem les bústies i sortirà un guanyador o guanyadora per a cada comunitat, sempre i quan tingui totes les respostes bé, és clar! Com a premi hi haurà un llibre per celebrar aquest dia tan especial. Els “Més grans encara” hauran de teniu una miqueta més de paciència ja que farem el sorteig virtual el 23 d’abril.

El mateix 23 d’abril publicarem el nom dels guanyadors i guanyadores de cada comunitat en el bloc de la biblioteca. 

Us animem a participar, ja sabeu que qui l’encerta l’endevina!


Comissió de biblioteca

Comentaris

Entrades populars