Els grups de 1r: Eriçó i Guineu visiten la biblioteca

El divendres 21 de maig i el dimarts 1 de juny, continuant amb les visites i activitats de mediació a la biblioteca, vam rebre les visites d'Eriçó i Guineu

Vam llegir conjuntament i vam fer tertúlia literària al voltant de l'obra Per amagar-se d'un monstre de l'autor i il·lustrador Gustavo Roldán publicat per Thule.  

Es tracta d'un àlbum il·lustrat molt enginyós i divertit, el narrador del qual ens proposa diversos amagatalls que podem fer servir a casa en cas que ens hi trobem un monstre. 

Ens vam fixar en els colors que ha fet servir per les il·lustracions, en la rima juganera del text, en allò que ens havia semblat més divertit o ens havia fet més gràcia i també vam reflexionar sobre el final, que inclou sorpresa i deixa la narració oberta. A més, la vam comparar amb un àlbum del mateix autor i il·lustrador que ja coneixien de P5, Com reconèixer un monstre, perquè l'havíem explicat a la comunitat de petits el curs passat en les visites setmanals a la biblioteca amb el projecte "la Biblioteca Viscuda". Va ser una gran estona d'autèntica tertúlia literària.

Un cop acabada la visita cada grup es va poder endur les obres de Gustavo Roldán així com una selecció d'obres amb monstres com a protagonistes per poder llegir-les a l'aula i continuar comparant entre elles.  

Us convidem a buscar aquest àlbum i llegir-lo!

Amb la visita dels nens i nenes de primer donem per finalitzades les visites i activitats de mediació de tots els grups de primària de l'escola. Tornarem a obrir les portes de la biblioteca a les seves visites el curs que ve.








Comentaris

Entrades populars