Estrenem cartelleria nova


Amb la voluntat de treballar, dia a dia, per fer de la biblioteca de l'escola un lloc més amable per estar-hi, descobrir-hi lectures interessants i trobar-hi informació rellevant i per tal que els infants i tota la comunitat educativa ens hi puguem moure amb més autonomia, estrenem nova cartelleria. Esperem que us agradi i que us resulti útil!

Com ja sabeu, a la biblioteca de l'escola, com a les biblioteques públiques, hi tenim llibres de ficció i imaginació i llibres documentals, informatius i de coneixement. 

Els llibres de ficció i imaginació els podeu trobar de seguida que entreu a la biblioteca organitzats per franges orientatives d'edat de lectura (gomet blau, gomet vermell i gomet verd), àlbums il·lustrats, còmics i obres en lletra de pal i lletra lligada. També hi trobareu un racó pels llibres en anglès (English Corner) i per la poesia i els jocs amb les paraules. 

Els llibres documentals, informatius i de coneixement els trobareu al fons de la sala organitzats per matèria de coneixement seguint la CDU (Classificació Decimal Universal) adaptada per les biblioteques escolars de Catalunya. 

Les deu grans matèries de coneixement que ens ajuden a classificar, endreçar i trobar els llibres son aquestes:

0 Obres generals 

1 Filosofia 

2 Religió 

3 Ciències socials 

4 Llengua 

5 Ciències pures. Ciències naturals 

6 Ciències aplicades 

7 Arts. Jocs. Esports 

8 Literatura 

9 Història. Geografia  

També aprofitem per explicar-vos, que amb aquest voluntat d'anar treballant per fer de la biblioteca un espai amable, atractiu i viu, des de fa alguns mesos, hem incorporat uns cavallets de fusta petits que ens serveixen com a expositors de llibres per tenir exposades a la sala obres que volem destacar.


Esperem que us agradi!

Us en deixem algunes imatges...

















Comentaris

Entrades populars